The Kooks kom i forrige uke med samlealbumet «Best of… So Far», en foreløpig oppsummering av bandets karriere fra 2006 og til i dag. I november kan bandets mange hits oppleves live på Sentrum Scene.

Samlealbumet inneholder to nye låter, en av dem «Be Who You Are» som er listet på P13. Det britiske indie-bandet har helt siden debuten «Inside In/Inside Out» imponert publikum over hele verden med sine enorme poplåter, som har fått flere millioner mennesker til å synge med.

– It’s been the greatest pleasure to work, travel, fight, hate and love the best and most talented people I’ve met in my life. It’s the greatest job in the world and we don’t intend to stop any time soon, uttaler bandet selv, for å understreke at samlealbumet bare er et stopp på veien og ikke en endelig oppsummering.

Første gang The Kooks spilte i Norge var det på et utsolgt John DEE, der det ryktes om Beatles-stemning med full jubel og allsang på alle låtene – med et publikum som løp etter bandmedlemmene etter konserten. Sist bandet besøkte Oslo, for første gang siden den legendariske konserten på John DEE, spilte de på et utsolgt Sentrum Scene i 2014. Konserten ble flyttet fra Rockefeller etter enorm interesse.

Det forventes reprise denne gang, med allsang i salen til låter som «Naive», «Ooh La», «Eddies Gun», «Bad Habit» og «Junk of the Heart (Happy)».



Sentrum Scene Søndag 19. november. Billetter i salg 26. mai kl. 10.00.