De Sandvika-baserte rockerne er endelig klar med sin tredje singel fra det kommende debutalbumet, "Night//Day".
Urørt-favorittene er ikke sjenerte når de drar på med lekne synther, fengende gitar riff og fete vokal hooks i denne svært dansbare elektro-pop inspirerte låta. Det at de har fått oppmerksomhet av sjangerhøvdingen Indie Shuffle gjør at forventningene er store til albumet deres som slippes til høsten.

- Night//Day er en låt om å miste kontakt med omverdenen; på bekostning av venner, familie og kjæreste. Under skrivingen og innspillingen av albumet følte alle i bandet veldig på dette. Vi var i studio gjennomsnittlig 16 timer i døgnet over 2-3 måneder, og alt som skjedde utenfor studio ble fjernere og fjernere. Dagene fløy forbi, døgnrytmen ble snudd på hodet og vi så knapt dagslys. Samtidig hadde vi det bare gøyere og gøyere i hverandres selskap, og skrev en sang utifra denne følelsen, forteller gjengen.



Nylig slapp også gutta musikkvideo til den forrige singelen deres "Slow Times". I regi av Petter Holmsen og produsert av Nina Wikstøl har gutta satt sammen en nesten eventyrlig framstilling av et kleint juleball for ungdomsskoleelever.