Foto: Linn Heidi Stokkedal

I dag er Bergensbandet Kakkmaddafakka tilbake med ny musikk når de slipper singelen «All I Want To Hear (ÅÅÅ)». Singelen er første låt ut fra den kommende plata «Hus» som er ventet til høsten.

Med et banebrytende musikalsk uttrykk og høyst relaterbare låttekster, har Kakkmaddafakka vokst til å bli nærmest kongelige innen indie rock-sjangeren. Ikke bare her til lands, men også i Tyskland, Spania, Mexico, Danmark og Frankrike for å nevne noen.

Siden suksessen med gjennombruddsingelen «Restless» har Kakkmaddafakka jobbet hardt og dedikert med musikkarrieren sin og aldri tatt noen snarveier. De har utfordret både seg selv og fansen med nye sounds, estiske retninger og sosiale medier-strategier ved hver utgivelse. Dette gjelder også det kommende albumet, «Hus».

«Det nye albumet er mer seriøst, men har samtidig en lysere side ved seg som jeg spesielt tror at fans av vårt første album «Hest» vil sette pris på. Jeg skrev «All I Want To Hear (ÅÅÅ)» etter en tur vi hadde til Berlin og du kan si at denne låta er vår gave til fansen», sier vokalist og frontmann Axel Vindenes.