Jessie Reyez, en artist som stadig får mer og mer oppmerksomhet i diverse musikkmedier er klar for fredagsprogrammet. Lørdag kan du få rensa øra og hjernen med rockefyrverkeriet Blood Command. I tillegg til Blood Command spiller Lars Vaular, Hellacopters, MØ, Vazelina Bilopphøggers, Mikhael Paskalev, Car Seat Headrest, Unge Ferrari, Vince Staples Oumou Sangaré og mange flere den dagen.

JESSIE REYEZ (CA)
Jessie Reyez ga i vår ut den sterke EPen Kiddo. Hun blir oftere og oftere trukket fram som et navn man bør følge med på. Reyez vokste opp i Toronto, med foreldre som hadde emigrert fra Colombia. Inspirasjon har hun hentet fra hjembyens varierte musikkmiljø og egen bakgrunn, noe som har resultert i en direkte, følelsesrik og frisk stil. Hun har nylig samarbeida med selveste Calvin Harris. Låta Gatekeeper fra EPen er produsert av norske William IDAP Larsen, som også har jobba med blant andre Angel Haze, Timbuktu, Madcon og Nico & Vinz.BLOOD COMMAND
I vår kom Blood Commands tredje album Cult Drugs, til stor begeistring hos kritikere og fans. De har finslipt sin miks av punkriff, eksplosiv aggresjon og catchy refrenger. Fra før har de Ghostclocks (2010) og Funeral Beach (2012) på samvittigheten. Siden den gang er vokalist Silje Tombre bytta ut med Karina Ljone. Blood Command er kjent som et fantastisk liveband, og det virker som pausa har gitt dem enda mer energi.

Musikknyheter.no sin anmelder, Gjermund Stensrud, elsker det nye Blood Command-albumet. Han skrev «All killer, no filler» og delte ut en svært høythengende 10/10!