Brant Bjork: The original desert Boogieman til John Dee
Fortsatt aktuell med fjorårets «Tao of the Devil», rykter om liveplate til høsten og klubbkonsert i hovedstaden.

Slår du opp stonerrock i ordboken vil du lese at opphavet spores tilbake til en rufsete californier ved navn Brant Bjork – eller the original desert Boogieman som han også kalles. Det er heller ikke en tilfeldighet at Bjork vokste opp i Palm Desert, derav sjangerbegrepet desert rock.

Vi snakker altså om er aldri så liten (stor) rockelegende som begynte karrieren allerede på slutten av 80-tallet, som primus motor i Fu Manchu og Kyuss, og delaktig en bråte mindre kjente band som alle har hatt stor innflytelse. Vi hadde aldri hatt noe Black Debbath, The Hellacopters eller Queens Of The Stone Age uten Brant Bjorks rockevisjon.

Som livsfilosofi og artist har Bjork alltid vært tro mot sine røtter i punken og har dette som hjørnestein i hans kreative energi; «Gjør din egen greie, for dine egne grunner. » Dette kombinert med tunge gitarriff, supercatchy melodier og Bjorks tidligere legendariske besøk på John Dee, må vites at dette er en kveld du ikke må gå glipp av.Torsdag 28. september. Billetter i salg fredag 30. juni kl. 10.00.