Foto: Christian Zervos


The Prodigy

21:30, Onsdag - Kongescenen

Den britiske elektrotrioen The Prodigy er mest kjent for sine 90-talls energibomber Smack My Bitch Up, Breath og Voodoo People, i tillegg til sine intense live-opptredner. Gruppa slipper fortsatt musikk, og deres to siste "come back- album" har virket tilfredstillenede for 90-talls elektrorockerne i tillegg til en ny generasjonen som også er tilhengere av hard drum and bass og samplepreget musikk. Ved solnedgang på Kongescenen forventes det blod, svette og eksplosiv energi!
Pasha

14:15, Torsdag, Baglerscenen

Det er ikke mange norske hiphopere som kan skryte på seg internasjonal oppmerksomhet, men det kan Pasha. Dette gjør han til en av de mer spennende noske bookingene på Slottsfjellfestivalen i år. Under årets by:Larm imponerte han både tilskuere og anmeldere, der vi i Musikknyheter endte opp med å gi Rykkinn-rapperen 9 av 10 plekter. Nå er han klar for å spille på en av de største scenene på festivalen, og det blir spennende å se om Pasha greier å vekke et høyst sannsynlig bakfyll-preget publikum til live.
The Hives

20:45, Torsdag, Kastellscenen

Long time no see! The Hives gjør smakfull pop-punk slik bare Svensker kan. Med riff og refreng alle har hørt før forventes det at det blir svært god kok på Kastellscenen torsdag kveld. Det lukter "klein" allsang!
Dagny

15:15, Fredag, Kongescenen

Dagny har fått enorm oppmerksomhet det siste året med suksess-singlene Fools Gold, Backbeat og Wearing Nothing. Med sin lettbente og sommerlige popmusikk kommer nok Dagny til å treffe Slottsfjellpublikumet midt i hjertet!
Aurora

22:45, Lørdag, Kongescenen

Unikumet Aurora trenger ingen introduksjon. Gullstrupen fra Os har allerede gjort seg bemerket nasjonalt og internasjonalt. Det er ingen tvil om at dette kommer til å bli et av festivalens høydepunkt.