Low in High-School, ute 17. november 2017.Albumet gis ut på BMG, og en USA-turné står på trappene i forkant av albumslippet.

Low in High-School vil være Morrisseys første studioalbum siden 2014, da han debuterte for BMG. Morrissey lanserer nå sin egen label, Etienne Records, som er direkte underlagt BMG. Low in High-School er innspilt i La Fabrique Studios i Frankrike, og i Roma - i Ennio Morricones Forum Studios. Albumet er produsert av Joe Chiccarelli (som tidligere har jobbet med Frank Zappa, The Strokes, Beck og The White Stripes, for å nevne noen).

Albumet vil bli utgitt digitalt og i fysisk form: CD, farget vinyl, og på en limited edition kassett.

Morrisseys evne til å kombinere politiske statements og vakre melodier er mer fremtredende enn noen gang på Low in High-School. Han fanger the zeitgeist av en verden i stor endring.

Musikk og turnédatoer kommer snart, men første dato som er klar er The Hollywood Bowl i LA 10. november.

Morrissey slo igjennom som frontmann i The Smiths, før han la ut på en suksessfull reise som soloartist. Alle hans 10 soloalbum til dags dato har vært på Top 10 i Storbritannias album charts. Tre av dem debuterte på første plass på lista. Siden hans debut som soloartist, Viva Hate i 1988, har han utgitt en rekke kritikerroste oppfølgere, inkludert Kill Uncle og Your Arsenal, samt det ekstremt suksessfulle comebackalbumet You Are the Quarry, etter en fem år lang pause i 2004.