Foto: Terje Arntsen

- Det er herlig å kunne presentere en så spennende rekke av artister. Nivået er skyhøyt, og blandingen av sjangre er helt i Sørveivs ånd. Vi har tro på at disse artistene kommer til å nålangt, sier festivallederen Anna Willrodt.

Booking-ansvarlig Jon Gotteberg mener:
- I år har vi hovedfokus på lokale artister, rett og slett fordi det finnes så mange gode artister med forankring i regionen! I tillegg har vi en spennende miks av norske og europeiske artister, som sammen kommer til å gjøre Sørveiv-helgen til en herlig smeltedigel av musikalske opplevelser fra ulike sjangere og ulike land. Det koker i undergrunnen i Kristiansand og omegn, og på Sørveiv får man sjansen til å sjekke ut om talentene står seg mot det beste vi har fra
Tromsø i nord til Leuwaarden i sør.

De aktuelle artistene er: Gard Nergaard & Michael Krumins, IRAH (DK), Hanne Mjøen, JON OLAV, Jo Sverre, Misty Coast, Tuvaband, Unge Beirut, The Modern Times, Whales & This Lake.Sluppet fra før er: Abdomen, Farveblind, I am K, Sam & Sky og VIAN.

Sørveiv går inn i sitt syvende år, omtales som høstens store livefest på Sørlandet, og vil bestå av 40 av de mest spennende nye artistene og bandene fra Norge og utlandet. Festivalen avholdes på en rekke av Kristiansands live-scener og årets datoer er 10. og 11. november.