Foto: Anne Valeur

Marion Jones er første singel fra det kommende albumet «Las Napalmas», som blir første utgivelsen til Pekula Records.

- Plata spilte vi inn hos Roar Nilsen i Nabolaget Studio i Oslo, der vi var i fem dager sammen med produsent Erlend Mokkelbost. Vi spilte inn alle låtene vi hadde, men også litt impro. Hele plata er spilt inn live bortsett fra en gitardub og en shaker. Poenget var å fange liveenergien og gjøre ganske ekstreme lydvalg, hvilket vi i aller høyeste grad føler at vi fikk til. Martin Bowitz og Jørgen Larsen har gjort en formidabel jobb med tidenes miks, forteller bandet til Musikknyheter.no

Sammen har Aiming For Enrike laget sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom de to i øvingslokalet, studio og scenen.

- Dette er første gangen vi føler vi virkelig har klart å fange opplevelsen av musikken vår på plate. Med det mener vi at det gir mye av den samme følelsen man får når man står midt oppi det i en livesammenheng. Musikken er mer låt- og grooveorientert enn den kanskje har vært tidligere, noe som vi syntes er veldig gøy. Det hele føles for oss som en utblåsning av positive vibber.

Første singel ut, «Marion Jones», lander midt i mellom det mest energiske og det mest klubbete. Låta gir et pek mot det du senere skal få høre.