Satyricon går igjen utradisjonelle veier ved å invitere 300 blodfans til plateslipp på toppen av et av Oslos høyeste bygg, KLP-taket i Barcode!

- Vi har spilt over hele verden, fra klubber i Berlin til Operaen i Bjørvika, men aldri et sted som dette. Vi sparker i gang plateslippet og hele Europa-turneen vår med denne spektakulære konserten på taket til KLP, og vi gleder oss vilt, sier frontfigur og vokalist Sigurd Wongraven.Som ett av verdens mest kjente Black metal-band, særpreges Satyricon av sine utradisjonelle kunstneriske grep innenfor sjangeren. På den nye plata «Deep calleth upon Deep», har bandet blant annet fått med Håkon Kornstad på vokal og bruker en ukjent Edvard Munch-tegning fra 1898 som albumcovergrafikk.

22. september lanserer altså det norske Black Metal-bandet Satyricon sitt nye album «Deep calleth upon Deep» med en releasekonsert på taket av Oslo.

Musikknyheter.no har fått tak i noen eksklusive billetter som kan bli dine. Du kan vinne billetter til deg og venn om vet svaret på følgende spørsmål:

Hva heter Edvard Munch-tegningen som er på coveret til Deep calleth upon Deep?