I dag kjører vi en eksklusiv låtpremiere på Dårlig Hjorts nyeste singel som slippes førstkommende mandag. Partybussen 414 fortsetter der forrige singel C.J.P. slapp med lettfordøyelig fengende pønkråkk.

Låten Partybussen 414 er bandets andre singel fra deres kommende EP som slippes 13. oktober. Frem til i dag har tittel på den kommende EPen figurert under dekknavnet Får I Ulveklær. I dag har vi her på musikknyheter gleden av å kunne annonsere at den kommende EPen skal hete ..Eller Penga Tilbake!.

Etter en låt viet til nostalgi og baywatch har Dårlig Hjort dette å si om andre singelen Partybussen 414:
- Det er noe fint med det å kjøre buss. Man blir tvunget til å ta en pause, og det gir anledning til å hverdagsreflektere over livet. Det er nemlig mye metaforer i en busstur; det går både i mot- og nedoverbakke. Den kan være full av folk, liv, latter og røre, andre ganger sitter man alene. Du går på med en venn, og går av med to. Eller ingen. På veien passerer man stopp, bygninger, trær, mennesker og veikryss man kanskje aldri ser igjen, og i overgangen mellom ruter må en ta valg som kan endre det opprinnelige løpet fullstendig. Iblant blir det omkjøring fordi ting ikke går som planlagt, mens andre ganger har man medvind og fri sikt hele veien. Til syvende og sist kommer alle bussturer til et endestopp og man må gå videre. Men det fine er at det alltids kommer en ny man kan hoppe på.
Alle dem som bor og sparker grus utafor bykjernen må fra tid til annen ta buss hjem. Den ruta kan være kort eller lang - avhengig av om du må innom Blystadlia(!) -, men den kan ha mange historier likevel. Partybussen 414 er vår historie om bussruta vi har kjørt desidert flest runder på oppigjennom tidene, og tar for seg alle forventningene, gledene og skuffelsene vi har opplevd på vei til eller fra dit vi skulle.


Sjekk ut Partybussen 414 under og reflekter over livet du og:


Dårlig Hjort setter ut på en aldri så liten norgesturne i helgene fremover. Vil du se Dårlig Hjort live kan du gjøre det på følgende datoer:
22. Sep - Namsos (Sirkus Bytomta)
23. Sep - Trondheim (Fru Lundgren)
06. Okt - Holmestrand (Casa)
13. Okt - Bergen (Inside)
14. Okt - Stavanger (Checkpoint Charlie)
20. Okt - Oslo Releasefest (Revolver)