I episode 2 av Kan du skru ned litt? møter vi gitarist og låtskriver Monica Heldal fra Bergen. Monica har gitt ut to plater og vunnet to spellemannspriser, i tillegg er hun en utrolig bra gitarist med fingerpicking på akustisk gitar som spesialitet.

Her er en liten smakebit på morgendagens episode:I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no lanserte forrige podcasten «Kan du skru ned litt?». Først ut var Lars Håvard Haugen fra Hellbillies. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm (33) er musiker, produsent og gitarist. Han har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.

Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes