Under The Book Of Souls World Tour turnérte Iron Maiden i 39 land, over seks kontinenter, og foran over to millioner fans i 2016 og 2017. Resultatet av dette har nå blitt til et utvalg på 15 låter som utgis på livealbumet The Book Of Souls: Live Chapter.

Albumet er produsert av Tony Newton og Iron Maiden-grunnlegger og bassist Steve Harris. I tillegg til å inneholde flere klassikere og fanfavoritter, inneholder utgivelsen seks låter fra The Book Of Souls.

- Vi har brukt enormt mye tid på dette, fordi vi ønsket å få resultatet så nære «the Maiden live experience» som mulig, og for å representere våre fans fra forskjellige steder i verden. Vi hørte gjennom time etter time med opptak fra hvert show for å velge riktig materiale, og for å kunne konstruere et sound som ville være konstant gjennom hele albumet, og som skulle fange begeistringen fra de forskjellige landene, uttaler Harris.

The Book Of Souls:Live Chapter vil være tilgjengelig på både CD (standard + deluxe) og vinyl, og er ute 17.november 2017. Det kommer også en konsertfilm, som vil være tilgjengelig digitalt (nedlastning eller gratis strømming). Se smakebit her!