Foto: Helle Frogner

Line Dybedal er endelig tilbake etter fjorårets kritikerroste Til Kjærleiken. Albumet fikk hele seks (!) av låtene listet på nasjonal radio, og etter et år med pause og liten baby i hus, slår hun seg nå inn igjen i manesjen med singelen La oss vere to.

I forhold til tidligere musikk fra Line, inneholder denne flere virkelige instrumenter, og mindre programmering og elektro.

Låten handler om det å være sammen med noen, bo og leve sammen, være venner livet ut, og ikke minst at dette krever mye!

Man må velge hver dag å la bagateller bety mindre enn de store tingene. Tingene som gjør at det er akkurat han eller henne som er den aller beste. Å velge å være to, ikke la gnisten dø ut, forteller hun.

Deler av låten er spilt inn i et lite studio over sauefjøset på gården hvor hun bor. Heldigvis var dette gjort på sommersesongen, da sauene var på beite i fjellet. Resten av innspillingen er faktisk gjort i tre ulike studio i Bergen, og prosjektet har blant samarbeidspartnerne blitt kalt Interaktive Line Dybedal.

La oss vere to slippes i morgen på Raindrops.