Foto: Julia Naglestad

I fjerde episode snakker Øyvind med Torgeir Waldmar, som ikke bare er en spellemannsnominert folkartist med veldig sterke låter, han er også en glimrende gitarist. Han har bakgrunn fra forskjellige band i Oslo, men nå handler det mest om hans solokarriere som har gått fra et akustisk uttrykk til å også inneholde masse gitar workouts, og det tunge, tunge bluesbandet The Devil & the Almighty Blues som gjør det skarpt på festivaler i Europa og på internett. Vi snakker om friksjon, tilfeldighetene som har gjort at Torgeir har de gitarene han har, og hva som gjør at han nesten er like opptatt av sykkel som musikk.



I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no har podcasten «Kan du skru ned litt?» fått god mottakelse, og episode 4 lanseres i morgen. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm (33) er musiker, produsent og gitarist. Han har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.


Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes