Knut Reiersrud trenger ingen videre introduksjon. Som en av landets mest kjente gitarister har han smykket flere hundre plater med artister fra hele verden med sin særegne stil, og har siden tidlig 80-tall levd av å spille gitar.

Vi får høre hvordan Knuts vei har blitt til fra han så et klipp med Buddy Guy på NRK som 12-åring og tok timer for å lære ragtime-gitar, via en famøs tur til Chicago - til kirkekonserter og samarbeid i Midtøsten og Vest-Afrika. Og ferskvannsfiske.I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no har podcasten «Kan du skru ned litt?» fått god mottakelse, og femte episode 4 slippes i morgen. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm (33) er musiker, produsent og gitarist. Han har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.

Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes