Foto: Anthony Huus

Band of Gold er tilbake, og de fortsetter akkurat der deres debutalbum slapp. Etter suksessen sist hadde det vært lett å miste frihetsfølelsen som preget både innspillingen og musikken der, men det var aldri noen fare for at det skulle skje her. Snarere tvert i mot. Bandet gikk inn i studio og gjorde akkurat som de selv ville, og samarbeidet mellom Nina Mortvedt og Nikolai Hængsle, kjernen i Band of Gold, fungerer best slik, når de gjør akkurat det de vil.

Da Band of Gold slapp sitt debutalbum høsten 2015, kom de som en gledelig overraskelse på veldig mange. Både Nina og Nikolai har lang fartstid fra det norske musikkmiljøet, men dette var et prosjekt de hadde jobbet med i stillhet. Da albumet først kom ut var det dog ingen tvil om at dette var et band som hadde livets rett. Terningkastene haglet, fansen flokket seg til konsertene, og det hele toppet seg da de vant Nordic Music Prize under Bylarm 2016, som den første norske artisten noensinne.

«Where’s the Magic» er bandets andre album, et album som handler om lidenskapen vi alle søker og higer etter. Albumet kommer i mars 2018.

Hør pop-perlen «I Wanna Dance With You Again»: