Foto: Bjørnar Øvrebø

Første låt fra den kommende skiva heter «Ingenting» og kom 13. oktober på Petroleum Records. I april 2018 legger han ut på storbyturné med et flunkende nytt album i bagasjen.

- Egentlig vil jeg bare spille hele tiden. De som kjenner meg vet at det er det jeg elsker mest av alt! Og i april skal vi toppe det hele med enda fetere liveversjoner av låtene og stor teknisk produksjon! Sier Sondre Justad.

Debutalbumet Riv i hjertet lå på VG-lista i over et år. Seks av ti spor ble radiolista. Over 20 millioner streams og flere utsolgte turnéer senere forbereder Sondre Justad nytt albumslipp.

- Føles så sykt deilig å slippe ny musikk igjen! Det er litt som å komme ut av hiet etter et par vintere. Men den tiden har vært veldig givende og nå kjenner meg klar og rik på nytt materiale, sier han.

Justad ble allemannseie nærmest over natta da debutsingelen kom i rotasjon på radio sommeren 2014. Siden har et stadig voksende publikum vist at den nordnorske artisten treffer og beveger. Tekstlig kjenner vi Justads stemme som fortrolig og direkte.

I spennet mellom nær tilstedeværelse og sterk, energisk råskap har han spilt seg til konsertfavoritt på scener og festivaler landet over.

- Dette blir på en måte starten på det nye kapitlet. Det neste året skal vi slippe mye masse musikk og reise på en heftig turné. Og alle som kjenner meg vet at det fins ingenting jeg elsker mer, avslutter Justad.

Konserter:

6.april The Edge, Tromsø
7.april Bodø Spektrum, Bodø
13.april Folken, Stavanger
14.april Verftet, Bergen
20.april Trondheim, Samfundet
27.april Sentrum Scene, Oslo