Foto: Alex Hoel

I sitt første artistslipp kan Norges største rock og metallfestival avsløre at selveste Helloween, Kvelertak, Exodus og At The Gates er noen av de 19 første bandene som presenteres til festningen i juni. Og ryktene forteller at første slipp kun markerer starten på mange slipp fremover.

- Nyhetene vil komme tett fremover og allerede i dag er vi ekstremt stolte av å kunne slippe HELLOWEEN. For første gang på mange år har gudfedrene av power metal samlet troppene seg og kommer til Halden med selveste Kai Hansen og Michael Kiske . Med sitt unike ”Pumpkins United” legger de ut på turne i disse dager og har på forhånd solgt ut arenaer som fyller 15000 mennesker i Europa og Sør Amerika. Dette blir stort! sier Jarle Kvåle om årets første headlinerslipp.

Også det Norske bandet KVELERTAK kommer til Halden. Og det direkte fra massiv turne med Metallica. - Vi er ekstremt stolte av at de skal runde av denne turneen med et enormt show på Tons of Rock for å vise at de er Norges ubestridt største rockeband, fortsetter Kvåle.

I tillegg presenterer Tons Of Rock en solid bredde av Rock og Metall i alle sine avarter. De Amerikanske thrash-metal legendene i EXODUS, kongene av svensk death metal AT THE GATES, de skotske piratene i ALESTORM, et comeback- sultent SKAMBANKT , og symfoniske EPICA fra Nederland. Black metal- publikummet vil også få sitt, med det svenske krigsmaskineriet MARDUK og norsk blackmetals mest omstridte frontfigur; GAAHL er også bekreftet til Tons Of Rock 2018.

DATO JUSTERT. Tons of Rock 2018 blir avholdt 20-22.juni 2018. Festivalen fremskyndes en dag fra tidligere annonsert dato. Dette for å sikre best mulig artister og publikumsopplevelse til Tons of Rock 2018. Årets suksess med Klubbkveld i Halden utvides og starter da allerede 19.juni, og nytt av året er at festivalcampingen også vil åpne denne dagen.

DAGEN ARTISTSLIPP:

HELLOWEEN – KVELERTAK – EXODUS – AT THE GATES – ALESTORM – SKAMBANKT- EPICA – MARDUK - WHILE SHE SLEEPS – IMPERIAL STATE ELECTRIC – GAAHLS WYRD – CARACH ANGREN – AUDREY HORNE – BATTLE BEAST - SKELETONWITCH – WHORDOME RIFE – TUSMØRKE – SIBIIR – FØSS.

+ MER ENN 20 FLERE ARTISTER BLIR ANNONSERT