Forberedelsene til neste års festivaler er i full gang, og i dag slapp by:Larm de ti første navnene til neste års festival, blant annet et navn vi tipset om her på Musikknyheter for kun kort tid siden som noen å holde øye med!

SASSY009
Eksperimentell pop i sin skjønneste form. De tre vennene Sunniva, Teodora og Johanna står bak bandet som selv etter bare to låter har fått internasjonal anerkjennelse fra medier som Pitchfork og The Fader.
HKEEM
«Fy faen, fy fy faen». Ringer det noen bjelle? Mannen bak en av årets største sommerhiter har kommet seg etter en travel sommer og med et par ekstra låter i kofferten, er han nå klar for verdensherredømme. Og by:Larm da!
HALIE
Halie har kanskje bare én låte ute, men etter konserten hennes på Vill Vill Vest, utnevnte NME henne som en av festivalens beste nykommere!
HOLY (SE)
I utgangspunktet et soveromsprosjekt, men som eskalerte i såpass stor grad at «prosjektet» nådde og berørte legender som Anton Newcombe (The Brian Jonestown Massacre) og Dennis Lyxzén (Refused).


ISHI VU (SE)
Svevende, dog bestemt elektronika innbakt i forsiktig synth og myke akkorder.
BARSELONA (DK)
Varm og het pop om billigreiser, evig sommer og tapt kjærlighet – sett fra et jentefiksert ungdomsperspektiv.
KONNI KASS (FO)
La deg friste inn i et univers bestående av Konnis følelsesladde vokal, tvinnet inn i et lydbilde av synth og utenomjordiske effekter.
REYKJAVÍKURDÆTUR (IC)
Om du vil se en gjeng islendere spytte, herje og rappe dritten ut av deg, foreslår vi at du tar deg en tur innom Reykjavíkurdæturs konsert hos oss i mars.
SUPERORGANISM (UK)
Se/hør for deg musikalsk moro pakket inn i et futuristisk og kaleidoskopisk lydbilde. Der har du Superorganism.
BILLIE EILISH (US)
Billie er kanskje bare 15 år gammel, men hennes kjølige Aurora-inspirerte pop-musikk hindret ikke Vogue i å beskrive hen