Med deres unike countrysound, samstemte stemmer og tekster som mange kan kjenne seg igjen i – er det ikke rart at søstrene har gjort stor suksess.

Søstrene Johanna og Klara Söderberg, startet sin karriere med å legge ut en cover av Fleet Foxes’ ”Tiger Mountain Peasant Song ” på YouTube. Til tross for deres unge alder har søstrene rukket å gi ut hele tre album. The Big Black &The Blue (2010), The Lions Roar (2012) og Stay Gold (2014). Sisnevnte mottok strålende kritikker og nådde 1. plass på VGs albumliste. Albumet toppet også albumlisten i Sverige og solgte til gull i England. Siden har søstrene turnert verden rundt, og levert strålende opptredener.

De vant Nordic Music Prize i 2013 for det beste albumet i året som gikk.

”Låtskrivingen er delikat, melodiene tidløse, vokalharmoniene hjerteskjærende vakre. Det er en varme her som stråler ut fra Skandinavias hjerte. Samtidig sniker det seg under huden på den amerikanske drømmen, på en måte bare utenforstående kan klare å få til. Spesielt de to,” skrev juryen i sin begrunnelse.

I dag kan også duoen annonsere at det kommende albumet Ruins slippes 19. januar 2018. Albumet er produsert av Tucker Martine og spilt inn i Flora Studios i Portland.

Her er første låt ut fra det kommende albumet:Oslo Spektrum 13. mars. Billetter i salg via Ticketmaster 3. november kl. 11.00.