I juni i år signerte Ina Wroldsen platekontrakt med Simon Cowells selskap Syco, forøvrig den første signeringen av selskapets nye direktør Tyler Brown. Via Syco blir Wroldsen nå tilknyttet Sony Music.

- Ina er uten tvil en låtskriver i verdensklasse, noe suksessen hun har hatt det siste året er et levende bevis på. Jeg har alltid følt hun er en artist vel så mye som låtskriver, og sangene hun har skrevet for seg selv er helt utrolige. Jeg gleder meg til verden får høre det, sa Brown da samarbeidet ble annonsert.

Nå er hun ute med sin første singel etter signeringen - og resultatet er den store og ærlige poplåten Strongest.
- Opplevelsen og reaksjonen som ble til ‘Strongest’, tilhører en god venn av meg. Den er hard og bitter, men også ektefølt og triumferende. Det er jo én side av en sak, men jeg ønsket å gi den siden en stemme. Jeg skrev låten sammen med Arnthor Birgisson (Ask Embla) og Baard Mathias Bonsaksen, forteller Ina Wroldsen.

Lytt til Strongest her:Wroldsen har de siste årene skrevet låter for noen av verdens største stjerner. Deriblant Clean Bandits nummer 1 hit «Rockabye», «Symphony» med Zara Larsson og Calvin Harris' «How Deep is Your Love» hvor Wroldsen også hadde vokal, samt One Direction, Rag’n’ Bone Man, Demi Lovato, Olly Murs, Tinie Tempah og mange flere. Her hjemme er hun også kjent som den ene halvparten av Ask Embla, men hun har gitt ut flere låter under eget navn - deriblant Rebels og Aliens (her er jeg).

Her kan du se henne holde konsert i høst:


7.11 Olavshallen Trondheim

8.11 Kimen Kulturhus Stjørdal

9.11 Terminalen Ålesund

10.11 Bjørnsonhuset Molde

15.11 Stormen Konserthus Bodø

16.11 Sentrum Scene Oslo

18.11 Bølgen Kulturhus Larvik

24.11 Asker Kultur Asker

16.12 USF Verftet Bergen