Queens of the Stone Age kommer tilbake til Bergen! Konserten på Bergenfest 12. juni blir det albumaktuelle bandets eneste opptreden i Norge i 2018.

12. juni 2018 står verdens heiteste rockeband om dagen, på scenen i Bergen! Queens of the Stone Age blir et av toppnavnene på Bergenfest - ti år etter at Josh Homme og co feide over Koengen sammen med Foo Fighters. Konserten på Bergenfest blir Queens of the Stone Age sin eneste opptreden i Norge i 2018.

Queens of the Stone Age legger ut på turné med rykende ferske ”Villains” i sekken. Albumet som er produsert av Mark Ronson har fått fansen til å juble og kritikerne til å strø om seg superlativer. Kanskje ikke så rart, det finnes vel knapt ett band i 2017 som klarer å gjøre rocken så vital, dansbar og spennende som Josh Homme og co.

Queens of the Stone Age har alltid skubbet på grensene. De er klassiske i bunn, men søker hele tiden nye måter å gjøre musikken sin fargesterk og nytenkende. Det finnes heller ikke et dårlig album blant de syv platene gjengen har gitt ut så langt.

”Villains” er utvilsomt bandets mest partyvennlige album så langt. ”Ingen tar halvfulle dansetrinn på scenen som Josh Homme etter en god flaske vodka, «No One Knows» får fremdeles en hvilken som helst rockeklubb til å svinge på hoftene samtidig som hender strekkes mot taket, og bandets fremoverskuende, farlige retrorock har alltid passet perfekt på catwalks verden over”, skrev Aftenposten i sin femmer-anmeldelse av platen.

ANMELDELSE: Villains

Queens of the Stone Age kommer til Bergenfest armert med noen av 2000-tallets aller største hits, hvem står stille når juveler som ”Feelgood Hit of the Summer”, ”Go With the Flow”, ”Little Sister” eller ”Feet Don’t Fail Me” fyres av i mellomgulvet.Besøk Bergenfest sine nettsider for billetter