Foto: akam1k3

Det er på tide å si adjø til Karpe Diems Montebello. Siden november 2015 har det musikalske og visuelle prosjektet Heisann Montebello bydd på sterke låter, ambisiøse musikkvideoer og storslagne liveshow. Med en en av Nord-Europas største produksjoner foran et utsolgt Oslo Spektrum, tre kvelder på rad, skapte gutta et lite stykke pophistorie.

Når det nå er klart for den store finalen, tar Chirag Patel, Magdi Ytreeide Abdelmaguid og regissør Thea Hvistendahl, det hele til det store lerretet.
"Adjø Montebello" vises på kinoer landet over, men kun i fire dager.

Fra torsdag 7. desember til søndag 10. desember.

"Adjø Montebello" er hverken en dokumentar, en spillefilm eller en ren konsertfilm. "Adjø Montebello" er noe annet.

Med de tre konsertene som utgangspunkt er filmen en reise gjennom Karpes innholdsrike univers, som balanserer mellom virkelighet og fiksjon, mellom sårbarhet og selvtillit og mellom kunst og underholdning.

– Adjø Montebello» er et ønske om å utfordre grensene for hva en konsertfilm kan være. Men den er først en del av vårt evige ønske om å underholde fansen. De som har fulgt «Heisann Montebello» vil få en referansebonanza uten like, sier Chirag og Magdi selv.

– Å jobbe med Magdi og Chirag har vært helt fantastisk. De er lydhøre, rause, kreative og dyktige – og de gir så ekstremt mye av seg selv i alt de gjør. Vi har skapt et absurd og lekent univers. Jeg er beæret over å ha fått lov til å være med på dette, sier regissør Thea Hvistendahl.

Karpe har skreddersydd ny musikk og helt nye låter til prosjektet, i tillegg leverer navn som Unge Ferrari, Arif og Amanda Delara musikalske bidrag.

BILLETTSALGET ÅPNER ONSDAG 15. NOVEMBER KLOKKA 09:00
HOS DIN LOKALE KINO