Foto: Arne Bru Haug

Førstkommende fredag slipper Janove singelen «Våpen» hvor Ane Brun er med som duettpartner. Hvordan det høres ut når to av landets mest suksessfulle artister synger sammen kan man høre smakebit av allerede nå:Låten er andre single fra Janoves nye album som slippes 19. januar. At Ane Brun sa ja til å være med, mener Janove var et lykketreff.

«Teksten på «Våpen» er som en dialog, eller felles fortelling med en kvinnelig partner. Det var derfor et lykketreff at den enestående Ane Brun sa ja til å synge duett med sin fantastiske og særegne røst.», sier han.
"Det var en drøm å jobbe med en så flott artist og jeg syns at resultatet, med to av landets vakreste dialekter, moldenser og jærsk, ble utrolig fint.», avslutter Janove.

Ane Brun slapp nylig nytt album til strålende kritikker og for bare noen dager siden annonserte hun egen konsert i Oslo Spektrum. Hun er begeistret for samarbeidet og resultatet.

«Jeg ble glad da Janove sendte meg en e-post og spurte om vi skulle synge sammen på en låt! Vi har jo fulgt hverandre gjennom årene og karrieren, men aldri jobbet sammen før. Låten er veldig fin så dette ble en veldig fin opplevelse og et fantastisk resultat!», sier Ane Brun.

Forrige uke slapp Janove nyheten om release-turné i 2018. 4 av konsertene er allerede utsolgt.

Våpen slippes digitalt den 17. november på Petroleum Records.