Foto: Raymond Mosken

Geir Sundstøl er en av de aller mest brukte gitaristene vi har, og har levert kreativt finesse i verdensklasse på hundrevis av plater. Hans gitararbeid har blitt brukt på utallige hits, og han har inspirert enormt mange gitarister med oppfinnsom bruk av forskjellige strengeinstrumenter. De siste årene har han også jobbet mye med Nils Petter Molvær og sine egne soloplater som har fått glimrende kritikker verden over.

Det er derfor naturlig å avslutte den første sesongen av Kan du skru ned litt? med en av våre absolutt fremste gitarister.I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no har podcasten «Kan du skru ned litt?» fått god mottakelse, og episode 10 slippes i morgen. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm (33) er musiker, produsent og gitarist. Han har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.

Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes