I dag bekreftes det to nye artister til Slottsfjell. Artistene beveger seg innenfor forskjellige sjangre, men har likevel en hel del til felles. De er norske, de er menn og de har alle hatt formidabel suksess i Norge. I tillegg har en av dem bokstavelig talt tatt hele verden med storm.

Alan Walker og Daniel Kvammen kommer til Slottsfjell 2018,

- Mens snøen faller og kulden sniker seg innpå oss, er vi i Slottsfjell i god gang med å planlegge neste års festival. Våre drømmer om sol, hygge og konserter har ikke bare ført til et design som gjenspeiler alt det vi savner med sommer og festivalen vår - det har også ført til store visjoner for neste års line-up. Hva passer vel bedre enn å annonsere en av verdens aller største house - og elektronika artister i mørke november? Vi har drømt om Alan Walker til fjellet siden han slapp «Faded», og nå skal det endelig skje, skriver festivalen i pressemeldingen.

Siden «Faded» ble en av verdens mest populære låter, har det gått slag i slag for unge Walker. Han fulgte opp med bangeren «Sing Me To Sleep», og har siden den gang turnert over store deler av verden. Walker slapp akkurat singelen «All Falls Down», og beviste nok en gang at festen bare så vidt er i gang.

Daniel Kvammen er allerede en kjenning for Slottsfjellere, og med nytt materiale fra en mer synth-drevet Geilo-gutt, er vi sikre på at de vil servere oss minneverdige øyeblikk på fjellet. Daniel Kvammen har sluppet hele to album i år, og vi blir stadig mer fascinert av den unge ordsmeden. I høst er han på klubbturne. Til sommeren står han på Kongescenen!