I 1973 startet Malcolm (t.v.) bandet AC/DC sammen med blant andre broren Angus Young, men trakk seg tilbake i 2014 på grunn av helseproblemer. Nevøen Stevie Young overtok plassen i bandet under innspillingen av bandets siste album, Rock or Bust, og den påfølgende verdensturneen.

De senere årene har flere av bandmedlemmene gitt seg i bandet. Trommis Phil Rudd ble erstattet i 2014 etter å ha blitt siktet for narkotikaforbrytelser og drapstrusler på New Zealand.

I 2016 måtte vokalist Brian Johnson trekke seg fra turnevirksomhet på grunn av problemer med hørselen, og ble midlertidig erstattet av Axl Rose.

Senere samme år takket bassist Cliff Williams for seg på grunn av de mange utskiftingene i bandet.Malcolm Young var sju år da familien flyttet fra Skottland til Sydney i Australia. I november 1973 startet Malcolm Young bandet AC/DC sammen med broren Angus Young. Etter mange spillejobber rundt omkring i Australia våren, sommeren og høsten 1974, spilte bandet inn sitt første album i november samme år. Debutalbumet High Voltage ble utgitt i februar 1975. Etter at vokalisten Bon Scott døde i 1980, var Malcolm Young innstilt på at AC/DC skulle fortsette. Brian Johnson tok over Scotts plass i bandet, både som vokalist og som låtskriver sammen med Young-brødrene.

På midten av 1980-tallet utviklet han et stort alkoholproblem, og la seg frivillig inn på avrusningsklinikk i 1988. Det var hans nevø Stevie Young som spilte mens han var på avrusning. Malcolm Young ble kalt The Brain i bandet.