Med røttene godt plantet i Finnmark jobber guttene i bandet Krønsh med deres debutalbum som slippers sommeren 2018. I verdens nordligste urbane strøk, under nordlyset og endeløse solnedganger, finner vi gitarist Eirik Aune og trommeslager Thomas T. Andersen. De beskriver musikken deres som lyden av det arktiske nord.

KRØNSH fokuserer nå på sitt debutalbum, og har allerede sluppet låten ”Red Lips”. Låten gikk rett inn i urframføring hos Ruben Gran i NRK P3. Sammen med Esben Thomassen (Pasemaker, etc) skriver de og produserer all musikken selv i eget studio.

”Coffe In The Sun” er et produkt av kreativ utfoldelse når to musikalske og kreative sjeler sperrer seg inne i et rom med instrumentene sine i over lang tid. De har fåt med seg lydingeniør Steph Marziano til å mikse låta, til å få det lydbildet KRØNSH ønsket seg til låta.


- Låten er dedikert til mørketiden i Finnmark, nå er solen forsvunnet og kommer ikke tilbake før i februar til neste år. Teksten skildrer savnet av sola, og hvordan livet kan føles for de menneskene som bor nord for polarsirkelen når mørketiden tar over sier, Thomas.

Eirik og Thomas har et langt vennskap bak seg fra forskjellige band, men satser nå på KRØNSH. Alle låtene er hentet fra egen identitet, og guttene inspireres av gamle helter fra 60 og 70 tallet, samt røttene fra Finnmark.