Lars Winnerbäck, Kim Larsen, Åge Aleksandersen og Melissa Horn spiller på Oslos nye kulturarena SALT i august 2018, kun et steinkast fra Jernbanetorget. Arenaen har en unik atmosfære og beliggenhet, med Operaen og byen som vakkert bakteppe.

Onsdag 1. Aug: Kim Larsen & Kjukken (DK) + Åge Aleksandersen & Sambandet

Publikum i alle aldre kan se fram til å oppleve Kim Larsen & Kjukken i storform, når orkestret igjen drar ut på en omfangsrik turné i Danmark, Norge og Sverige sommeren 2018. Med humor, bitt og overskudd lufter Kim Larsen & Kjukken fengende versjoner av både landeplager og nye små perler fra en karriere som strekker seg over nærmest naturstridige fem årtier, og dermed utgjør et enestående kapittel i skandinavisk pop- og rockkultur. Ikke nok med, selveste Åge & Sambandet spiller samme kveld!

Fredag 3. Aug: Melissa Horn (S)

Melissa Horn fikk en gitar i 15-årsalderen, og det gikk ikke lang tid før hun hadde skrevet sin første svenske låt. Hun kom inn på musikklinjen på videregående, og innen hun gikk ut av andre klasse var platekontrakt underskrevet og eventyret fikk sin begynnelse. Men 5 utgitte studioalbum har Melisa hatt suksess på listene i både Norge, Sverige og Danmark. Sommeren 2012 mottok Melissa Evert Taube-stipendet.

Lørdag 4. Aug: Lars Winnerbäck (S)

I oktober var det kinopremiere på filmen Winnerbäck - Ett slags liv. Filmen skildrer hans 20 år som artist, og tar oss nærmere ham enn noensinne. Den sammenfatter en musikalsk karriere, men framfor alt gir den oss et innblikk i et komplekst menneske, med svakheter og karaktertrekk som speiler en hel generasjons følelser.

Nå er det tid for et nytt kapittel i historien om Lars Winnerbäck, når han i sommer begir seg ut på en omfattende skandinavisk sommerturnè. Vinteren 2016/2017 gjorde han en rekke nedskalerte opptredener på konserthus Skandinavia rundt. Men til sommeren er det igjen på tide å turnere med band og stor sceneproduksjon.

Lars Winnerbäck spiller på følgende steder i Norge neste år:

2 august TØNSBERG (NO), Foynhagen
3 august TRONDHEIM (NO), Olavsfestdagene
4 august OSLO (NO), Salt
15 august BERGEN (NO), Bergenhus festning
17 august BODØ (NO), Parkenfestivalen

Billetter i salg 19. desember kl. 10:00

SALT art – music er Oslos nye kunst- og kulturarena på kaikanten ved Operaen, kun få minutters gange fra Karl Johan. Kunstprosjektet har et rikt kulturtilbud og består av flere store fiskehjellekonstruksjoner inspirert av norsk kystkultur. Uteområdet kan romme opptil 5000 publikummere. Konsertopplevelser på SALT føles intime samtidig som den flotte beliggenheten og den vakre utsikten til Operaen, byen og fjorden skaper en helt unik ramme og atmosfære.