Et band som er ofte regnet som et av Norges største, viktigste og mest innovative band igjennom tidene skal spille på Klubben i Røverstaden i 2018. I de gamle lokalene til Club7 og Sardines er det duket for en eksklusiv og intim konsertopplevelse med Motorpsycho.

Bandet har siden debuten i 1989 gitt ut over 30 album, og spilt konserter over hele verden, og 2017 har vært et like travelt år; ny rå trommeslager, nytt kritikerrost album og en ny lengre europaturne. Albumet ”The Tower” har fått oppmerksomhet i inn- og utland, og står oppført på listen over årets beste utgivelser hos flere medier. Etter det fantastiske, og ikke minst, utsolgte besøket hos storebror Oslo Konserthus ble det raskt satt på agendaen at gruppen måtte besøke igjen. Nå hos lillesøsteren, Røverstaden.

- En stor ære for oss å få legendariske Motorpsycho til våre historiske lokaler, dette vil bli en helt spesiell opplevelse, sier bookingansvarlig, Pelle NeraasenLørdag 14.april 2018. Billetter i salg hos Ticketmaster onsdag 27.desember kl 10.00.

Kjøp billetter her