Når du har fått oppleve din favoritt-DJ spille, har det kun handlet om hva du hørte, ikke hva du så. Men hva om du kunne se hva de originale hiphop-pionerene så back in the day? DJs som lette høyt og lavt etter eksklusive breaks som ingen andre hadde. Og hvordan de skjulte coverne, slik at ingen skulle skjønne hvor breaksene kom fra.

Nå kan du oppleve alt dette med tidenes første interaktive, visuelle historie om et hiphop-block party, fortalt av innovatøren, pioneren, en av grunnleggerne av hiphop-musikken; selveste Grandmaster Flash.

Her får du de originale breaksene fra de originale platene og med de originale coverne vist live på skjerm. Du får servert den fantastiske historien om hiphop; stedene, menneskene, the breaks og teknikkene som startet det hele, mens Grandmaster Flash kutter og scratcher dine favorittlåter på platespillerne for et stort, live, interaktivt, visuelt hiphop-block party.

Er du fan av hiphop, må du få med deg denne fantastiske kvelden som solgte ut på rekordfart hos våre naboer i Stockholm og København. Billettene er i salg via Ticketmaster nå.

Hip Hop, People, Places and Things with GRANDMASTER FLASH (US)
PARKTEATRET 21. FEBRUAR