Foto: Therese Wangberg


I dag offentliggjorde Jugendfest at den danske popstjernen MØ blir å finne på årets program. Tidligere har det blitt klart at blant andre a-ha, Cezinando, Alan Walker og ålesundsjenta Sigrid blir å finne på scenene under årets utgave av Jugendfest.

Om dagens slipp skriver festivalen:
I høst slapp MØ overraskelses-EP-en (og låten) «When I Was Young», som er oppfølgeren til det kritikerroste soloalbumet «No Mythologies To Follow» fra 2014, samt gigahiten «Final Song» fra 2016 og Major Lazer + Dj Snake-samarbeidet «Lean On» fra 2015. Sistnevnte var, da den kom ut, den mest spilte låten på Spotify noensinne.

I 2016 gjentok MØ og Major Lazer det suksessfulle samarbeidet, og denne gangen hadde de med seg Justin Bieber på låten «Cold Water». Låten gikk til topps på hitlister verden over, og har i skrivende stund over 866 millioner avspillinger på Spotify.

Den danske superstjernen fyller spillesteder over hele verdenog den supercatchy elektropopen hennes når ut til stadig flere. Hun har etterhvert blitt en anerkjent liveartist, som leverer på høyeste nivå. MØ har i løpet av sin karriere så langt samarbeidet med storheter som Major Lazer, Justin Bieber, DJ Snake, Avicii, Charli XCX og Iggy Azalea, for å nevne noen.

I 2018 kommer det etterlengtede 2. albumet. Og, ikke minst, kommer hun til Ålesund for å få stadion til å koke under Jugendfest i august.

Jugendfest arrangeres 17. og 18. august på Color Line Stadion. Dette er 11. gangen festivalen arrangeres. De siste årene har festivalen blitt utsolgt, med 12.000 besøkende per dag. Fra før er Axwell Λ Ingrosso, a-Ha, Alan Walker, Sigrid, Astrid S og Cezinando klare.