I kveld spiller Colter Wall for et utsolgt Rockefeller etter at konserten raskt ble flyttet fra John Dee. Til sommeren kommer han tilbake til Oslo og Piknik Parken.

Den unge mannen med den fantastiske røsten fra Saskatchewan i Canada har, tross sin unge alder, rukket å gjeste hovedstaden en rekke ganger. Og vi elsker han! Det blir sagt at han har sjelen til en gammel mann plassert i hans unge kropp. Han har en røst og er en historieforteller, som treffer deg langt inn i hjerteroten.

I 2017 kom det selvtitulerte debutalbumet, og han innfridde tross skyhøye forventningene som var skapt på kort tid med plassering høyt på flere årsbeste lister. Albumet er produsert av selveste Dave Cobb, som også har jobbet med størrelser som Jason Isbell, Sturgill Simpson og Chris Stapleton.KELELA

Det brukes store ord når det snakkes om Kelela. Og flere refererer til artister som Solange, Frank Ocean og Blood Orange når de omtaler artisten som lenge har boblet i undergrunnen. Frem til 2017. Nå finner du henne på alt lister og kåringer over årets beste plater. Med sitt debutalbum Take Me Apart tok hun for alvor steget opp i selskap med storhetene som preger scenen av pop, r&b og elektronisk musikk.

Aftenposten omtalte det som «Et av årets viktigste album». Smart bruk av stemme, låter og produksjon gjør Kelelas albumdebut til en triumf.

GAFFA Danmark omtalte Take Me Apart som en revolusjonerende debut.

- Vi var stolte i 2017 når vi presenterte Solange på Pipfest. Nå er vi ganske så sikre på at Kelela vil skape vel så mye magi ved Vigelandsmuseet, skriver Pipfest.