Justin Timberlake annonserer europaturné i kjølvannet av det etterlengtede nye albumet og hans episke Super Bowl-opptreden! «The Man Of The Woods Tour» starter i Paris i slutten av juni, og stopper innom 16 byer. Det er bare å glede seg til en magisk kveld med en av verdens beste og mest populære entertainere i Telenor Arena 2. august!

«The Man Of The Woods Tour» har allerede solgt over 450 000 billetter i Nord-Amerika, og nå er det klart at Justin tar med seg showet til Europa og UK, i tillegg til flere nye datoer i USA og Canada. Turnéen er produsert av Live Nation Global Touring, Wright Entertainment Group, LBI Entertainment og Tennman Touring.



Timberlakes fjerde studioalbum «Man Of The Woods» ble sluppet på fredag, og i natt opptrådde han for tredje gang under et av verdens mest sette musikkarrangement, nemlig Pepsi Super Bowl LII Halftime Show i hjembyen Memphis. Det nye albumet gjestes av Alicia Keyes og Chris Stapleton, og du finner låter produsert av veteranene Timbaland og The Neptunes. Her får vi høre popkongen i kjent stil, men han henter også inspirasjon fra naturen og sine sørstatsrøtter gjennom country/bluegrass-sjangeren.

Justins forrige turné «The 20/20 Experience World Tour» (2013-2014) solgte ut arenaer verden over og fikk strålende anmeldelser. Den utsolgte konserten i Telenor Arena hylles med terningkast 5 fra både NRK P3 og VG. Sistnevnte skriv følgende: «Koreografien, backingbandets puls og den smakfullt utsmykkede scenen er en artist i A-ligaen verdig. ... Det er proff popbusiness, dette her, og Justin Timberlake viser i sum at han er en av toppsjefene.»