Thea & The Wild får æren av å åpne årets første spilleliste. Hun leverer nydelig på sitt nye album,"Ikaros", men i tillegg til "Paved the Way" og "When a Kiss Becomes a Habit" har vi lyst til å trekke frem det svært så fengende sistesporet "Medicine". Dette må være neste singel ut!

Veronica Maggio debuterer på engelsk, med en låt skrevet sammen med Jocke Berg fra Kent. Låta er et bidrag til den kommende Tomas Alfredson-regisserte dokumentaren om Ingmar Bergman: Bergmans reliquarium. Om dette er starten på Maggios internasjonale gjennombrudd gjenstår å se.

18. mars 2018 slippes «Jericho Sirens», det svært etterlengtede fjerde albumet fra San Diego-punk-rockerne Hot Snakes – og bandets første på hele 14 år. Den sinnsykt catchy singelen «Six Wave Hold-Down» er selvskreven på spillelista!

Årets første indie-anthem kommer fra Great News som er ute med sin tredje og siste singel «Told», før det kommende debutalbumet «Wonderfault» kommer i midten av februar.

Vi fortsetter med mer godt fra Bergen og Howlin' Sun som er ute med en real rockeskive. De er også ute på turnè og skal spille i de fire største byene i den nærmeste fremtid.

Starcrawler byr på heftig punkrock med fett gitarriff og snerten vokal. Unge og lovende musikere.

Erfarne BRMC holder stand. Deilig beat og lekre gitardetaljer på Question of Faith.

Et av mange høydepunkter på Shames herlige album Songs Of Praise er 'One Rizla'. Overraskende melodisk og fengende, sender den tankene tilbake til gitar-bandene som inspirerte Shame i oppveksten, men fortsatt full av guttas helt egne personlige preg.

Sickness Unto Death er det nærmeste The Good The Bad and The Zugly kommer en ballade, men de kan gjerne lage flere av dette kaliberet. En melankolsk og deppa tekst og atmosfære kombinert med streite punkeriff. Perfekt for begravelser.

Enda et spektakulært og rocka album fra The Dogs. På "Her Last Song" hører vi det beste av Kristopher Schau som vokalist.

«Harakiri» av Heave Blood and Die har eit flott melodiøst drag over seg. Eg likar spesielt godt den spe og forsiktige introen med trekkspel eller noko liknande, og korleis gitarane dreg denne melodien vidare gjennom heile låta. . Både musikken og vokalen er bunnsolid.

F.C.K.N.Z.S.M av Tirades er neste låt ut. Gitarriffet som driver låten fremover er skummelt fengende og fester seg raskt. Kombinert med en såpass dagsaktuell tekst er hvert fall vi solgt. OPEN THE GATES!

First Aid Kit endelig har sluppet musikk igjen etter fire års pause. Denne nydelige søsterduoen har lagt bak seg de søte tenåringslåtene, og har skrevet tekster om livets frem- og baksider. Rebel Heart er så utrolig sterk og nydelig, og gir oss et friskt pust på starten av året.

Perfekt er første låt ut fra Bendiks kommende album. Veldig "nakent" arrangement, nydelig låt.

Charlotte Day Winston fortsetter å gi ut ordentlig melankolsk, selvprodusert, selvskrevet soulmusikk- denne gangen med låta Nothing New.
I motsetning til tidligere utgivelser har denne låta et mer elektronisk preg, med tanke på bruk av diverse synther. Til tross for det helt klart melankolske og veldig "soulete" uttrykket, er låta mer groovy enn man tidligere har hørt fra Charlotte Day Wilson, og resultatet blir veldig bra!

9 grader nord fra Bergen er ute med sin andre låt «Hymn». Dette er en eksentrisk, unik og befriende låt som bare må høres!