Trioen som består av Ragnhild Jamtveit (Pom Poko), Håkon Kjenstad (Tuvaband, Panda Panda), og Tobias Pfeil har skapt et uttrykk som eksperimenterer med helt andre lyder og idéer enn medlemmenes tidligere prosjekter.

Debutsingelen, Are U OK?, sammen med resten av sangene på det kommende albumet, ble laget og spilt inn i løpet av en intens uke på soverommet til Tobias. Som Ragnhild forklarer:

“Vi var alle på et litt rart sted i livene våre og bestemte oss for å lage et album i København, hvor Tobias bodde. Hver dag skrev vi minst to sanger i Tobias sitt lille studio og spilte dem inn. Det var en veldig intens uke og vi bodde alle på Tobias sitt soverom, og musikken ble veldig annerledes enn musikk vi hadde laget tidligere… Det er veldig morsomt å på sangene nå, et år senere, og tenke tilbake på den rare uken i København.”

Resultatet av den begrensede uken på soverommet i København er lo-fi, eksperimentell pop.

Du kan høre det på Are U OK?, en sound som bandet selv beskriver som "minimalistisk på en maksimal måte". En sound som ble påvirket av David Attenboroughs Blue Planet mer enn noen andre band, fordi ikke alt med Heartbreak Satellite skal gi mening.

Bandet spiller showcase-konsert under by:larm.