Han har en rekke kredible samarbeid med artister som Kanye West, The Weeknd og Ariana Grande i bagasjen, og ble hyllet av norske og internasjonale kritikere for debutalbumet «9» (2017). Nå er Cashmere Cat aktuell med den splitter nye singelen «Miss You» feat. Major Lazer og Tory Lanez.

Det begynner å bli lenge siden Magnus Høiberg spilte på små klubber som FINAL, men de som vet husker kanskje at den unge mannen fra Halden allerede var norgesmester i turntablism før han fylte 20.

I dag er han en av våre aller mest spennende artister og produsenter, bor i USA og har gått fra å remikse store artister, til å jobbe tett med dem. For bare et par dager siden slapp han låta «Miss You» feat Major Lazor og Tory Lanez, og låta har allerede over en million visninger på Youtube og 12 millioner avspillinger på Spotify.

Foruten en rekke kredible samarbeid med artister som Kanye West, LidoLido, Wiz Khalifa, The Weeknd og Ariana Grande (bare for å nevne et par), ble Cashmere Cat hyllet av norske og internasjonale kritikere for debutalbumet «9» som endelig ble sluppet i fjor. Da hadde allerede EPer som «Mirror Maru» fra 2012 og «Wedding Bells EP» (2014) satt ham på kartet, og vist en innovativ og annerledes artist og produsent.

20. juli tar han en tur hjemom for å spille på Slottsfjell.