Shame er et av de beste og mest spennende rockbandene som har kommet ut av de britiske øye på mange år. På kort tid har det unge bandet tatt verden med storm, og debutalbumet «Songs of Praise», som ble sluppet i januar i år, har høstet panegyriske anmeldelser over hele verden.

LES OGSÅ: Shame: Det er noe på gang i Sør-London!

De gjorde seg tidlig bemerket fra scenekanten med sin aggressive attityde og hardtslående post-punk – noe som har tatt bandet på omfattende turneer verden over. Med en snerrende vokal, sterk meloditeft og energisk fremførelse framstår Shame som uimotståelig ekte og særdeles viktig i en tid hvor mange forståsegpåere har avskrevet gitarbasert rock som en relevant uttrykksform. Kombinasjonen av fengende låter og politisk brodd, gjør bandet til noe så enestående som en bekreftelse på rockens gjennomslagskraft. Det låter rett og slett uforskammet friskt og autentisk, og «Songs of Praise» kommer til å stå som ett av de viktigste albumene i 2018.Å kunne presentere Shame til årets Bukta betyr mye for oss, og vi gleder oss til å vise frem dette fantastiske bandet til Bukta-publikummet. Det er rett og slett et sensasjonelt bra band, melder festivalen.

Bukta lover flere slipp denne uken.

– Denne uka slår vi på stortromma og slipper totalt fem band – ett hver dag! Mange godsaker på lur, så her er det virkelig verdt å følge med. Dagens slipp, Shame er et av de kuleste bandene som har kommet ut av de britiske øyer på mange år. Vi har hørt masse på debutplata og her lukter det klassiker ganske lang vei. Et utrolig spennende band som vi gleder oss å vise frem til publikum i Telegrafbukta til sommeren! Sier festivalsjef, Lasse Lauritz Pettersen.