Etter en stappfull konsert på Rockefeller i oktober, spiller hun eksklusivt i Norge på Stavernfestivalen i sommer! Eventyret hennes startet allerede som 14-åring, da hun laget covervideoer på YouTube. Etter at hun ble signet av Warner Music, slapp hun sitt første album i 2017, med blant annet de kjente singlene ‹‹IDGAF›› og ‹‹New Rules››. Sistnevnte ble nummer en i UK. Navnet hennes er kanskje nytt for noen, men du har garantert hørt en av hennes mange hits, som «Scared to be lonely» med Martin Garrix!

De fleste med kjærlighetsproblemer kan kjenne seg igjen i sangtekstene, og vi kan alle juble over at sangene hennes er akutte dansebomber!

Den britiske sangeren startet karrieren allerede som 14-åring ved å covre kjente artister på YouTube. I 2015 signerte hun med Warner, og kort tid etter slapp hun sin første singel. Den 21 år gamle artisten har siden da blitt en braksuksess med hitsingler som «Be The One», «Hotter Than Hell» og «Scared to Be Lonely» (med Martin Garrix), og hylles for sin kreative blanding av moderne hiphop, klassisk soul og pop. Singlene hennes er allerede remikset av Miguel, Matoma og Jamie XX.

Dua Lipa har det siste året vunnet en rekke priser, som «European Border Breakers Awards» (Eurosonic Noorderslag), «Best Newcomer of the Year Award» (Eurosonic Noorderslag) og «Best New Artist» (NME Awards).