I løpet av kort tid, har Hanne Mjøen etablert seg som et nytt og spennende navn, i den norske musikkfloraen. Hun var inne på topp ti på Musikknyheters kåring av årets mest spennende norske debutanter.

Artisten fra Oppdal sluppet en håndfull singler, og høstet lovord fra presse i inn- og utland. Etter en vel gjennomført norgesturné som oppvarmingsartist for Astrid S, og festivaler som Slottsfjell, Findings, Vill Vill Vest og Trondheim Calling, er Hanne Mjøen klar med ny singelutgivelse - av det søte slaget.

– Vanilla er på mange måter et synonym for noe som er kjedelig og vanlig, forklarer Hanne om tittelvalget.

– Så låten handler rett og slett om at man ønsker mer av noe som føles bra og spennende.

Og mer spenning skal det bli for den 22 år gamle låtskriveren, skal vi tro The Fader. På tampen av fjoråret omtalte det amerikanske magasinet Hanne Mjøen som “one of the Scandinavian artists to watch in 2018”.

Dette høyenergisk pop-musikk, med svulstige melodilinjer, følsomme tekster og et friskt produksjonsuttrykk. Nettopp dette soundet, har fått produsenter verden over til å spisse ørene. Dette siste året har Hanne bidratt som låtskriver og sanger på utgivelser fra R3hab, Matisse & Sadko og Future Duper, og flere spennende samarbeid står for tur denne våren.

“Vanilla” er forutenom Hanne Mjøen selv, skrevet og produsert av Elsa Søllesvik (Elsa & Emilie), Sebastian “ÅSN” Aasen og Jim Bergsted. Du hører låta først her: