Foto: Marius Dalen, Musikknyheter.no

Eivind Staxrud er en av landets ekte gitarhelter. Du har kanskje sett han med Marshallstacks og Gibson SG med Raga Rockers, eller med Twin Reverb og Fender Jazzmaster med Los Plantronics. Han har også spilt med utallige andre norske og utenlandske artister og gitarlegender, for eksempel James Burton fra Elvis' TCB band. Vi snakker om gamle Marshallforsterkere, og det å la seg rive med så mye av musikk at man mister det.

Her er en smakebit på ukens episode:I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no har podcasten «Kan du skru ned litt?» fått god mottakelse, og forrige uke hadde sesong 2 premiere. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.

Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes