En av verdens største popstjerner og vinner av hele seks (!) priser på årets Grammy Awards, herunder Record of The Year, Song of the Year og Album of The Year, spiller konsert i Bergen på Koengen tirsdag 3. Juli. Konserten blir den eneste Bruno Mars spiller i Norge i 2018, på en av turnéens mest intime og vakre stoppesteder.

3. juli skal vår tids største showmann fylle den bergenske sommernatten med gigantiske hits som 24K Magic, That’s What I Like, Locked Out of Heaven, Grenade, Uptown Funk og Treasure – for å nevne den beskjedne toppen av hitfjellet. Mars’ berømte dansere og eminente musikere, anført av hovedpersonen selv, skal med sin utømmelige energi og spektakulære sceniske effekter jobbe frem en kollektiv bakoversveis blant publikum som kommer til å vare gjennom sommerferien, skriver Bergen Live.

Koengen er utvilsomt stedet å være denne kvelden om du ønsker en vitamininnsprøytning av stor popmusikk i spektakulært liveformat.

Med mer enn 200 konserter på kalenderen er Bruno Mars’ 24K Magic World Tour den amerikanske superstjernens største og råeste turné noensinne. Det kan de 23.000 menneskene som opplevde showet i Telenor Arena i 2017 skrive under på.

Når Bruno Mars er tilbake på de europeiske veiene denne sommeren er det for å spille konserter bl.a. i Hyde Park, på Stade de France i Paris samt på Roskildefestivalen og Rock Werchter i Belgia. Koengen på Bergenhus Festning er med andre ord i godt lag. Han starten sin turnè i Las Vegas. Du kan spille lignende spill her.Billettinfo: Det kan svare seg å sitte klar foran kjøpsknappen når billettene legges for salg tirsdag 6. mars kl. 09.00. Det vil ikke være mulig å kjøpe billett på forsalg før ordinær salgsstart. Det er to billettkategorier på denne konserten: Hovedområdet (755 kr + billettavgift) og Golden Circle (1250 + billettavgift).