Foto: John David Souther

Ida Jenshus er en av våre mest kjente artister med 5 album og en haug med spellemannspriser i bagasjen. I tillegg til å være en fantastisk sanger og låtskriver er hun også en glimrende gitarist som elsker å nerde på bra kassegitarer, fete elgitarer og forskjellige effekter. Vi snakker selvsagt om alt dette. I tillegg kommer vi inn på hva Ida gjør når hun ikke spiller, og hvordan dette påvirker henne som musiker. Podcasten er ute i morgen
I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no har podcasten «Kan du skru ned litt?» fått god mottakelse, og sesong 2 er allerede godt i gang. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.

Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes