Foto: Alex Hoel, Musikknyheter.no

Post Malone gjør sin første store konsert i hovedstaden på Findings! En av verdens mest strømmede artister, Post Malone, er klar for Bislett Stadion! Post har skapt en helt særegen sound, og levert hits som «rockstar», «Congratulations», «White Iverson» og ikke minst hans siste låt «Psycho» som gitt rett inn på #2 på VG lista og Spotify sin toppliste globalt.

22-åringen er aktuell med den platina-selgende debuten «Stoney», som entret toppen av albumlista i iTunes og topp 10 på Billboard Top 200. Den har vært #1 på både Billboard Hot 100 og VG-lista i over åtte uker på rad(!).

Reisen mot stjernehimmelen begynte i Texas, hvor Austin Richard Post lærte seg gitar ved hjelp av Guitar Hero, med gamle country-helter som Hank Williams og Johnny Cash som forbilder. Som 11-åring byttet han til elektrisk gitar, og gikk etterhvert videre via forskjellige hardcore- og technoprosjekter. Dallas-gutten vokst opp med farens eklektiske platesamling, og hørte på alt fra hardtslående band som Metallica og Megadeth, til Johnny Cash, og hiphop-artister som UGK og The Notorious B.I.G. Noe som gjenspeiles i musikken hans.

«People who like hip-hop will like it. People who like folk will dig it. People who like pop will be into it.» Forklarer Post Malone. Vi kunne ikke vært mer enig, det er umulig å ikke like musikken hans.

Etter å ha laget beats med kompiser hjemme i stua, gikk den unge artisten raskt viralt med sitt unike lydbilde. Gjennombruddet kom med låta «White Iverson» i 2015. Den sjarmerende stjerna har i rakettfart klatret til toppen! Det blir garantert fest når han entrer scenen på Bislett!Findings Festival er Norges største arenafestival. Festivalen fyller fem år i år og går av stabelen 17. og 18. august på Bislett Stadion, midt i sentrum av Oslo. Festivalen har vært utsolgt flere år på rad, med 20.000 besøkende hver dag i 2017. Bekreftede artister til årets fest er Post Malone, Axwell Λ lngrosso, Zara Larsson, Unge Ferrari + Arif, Sigrid og Otto Knows. Flere kommer snart!