Foto: Terje Dokken, Musikknyheter.no

Pål Waaktaar-Savoy trenger ingen introduksjon. Gjennom flere tiår har han vært med på å forme moderne popmusikk med A-Ha og Savoy, og har mer erfaring med turnering og studio enn de aller, aller fleste. Vi snakker om oppveksten på Manglerud, gamle tweed-amper, tennis og mye mer!



I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no har podcasten «Kan du skru ned litt?» fått god mottakelse, og sesong 2 er allerede godt i gang. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.

Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes