Diplo headliner Slottsfjell og tar med seg MØ som gjesteartist.
Han skapt flere hiter både som artist og produsent enn det er plass til å ramse opp, og er kjent for å lage de beste festene på scener over hele verden. Han er en del av den elektroniske dance-trioen Major Lazer, og samarbeider med Skrillex i duoen Jack Ü.

Diplo headliner Slottsfjell-torsdagen, og vi kan nesten ikke vente til å se ham hamre løs på fjellet i sommer.

Bare de siste månedene har Diplo, hvis virkelige navn er Wesley Pentz, fått strømmetallene til å peake med «Get it Right» feat. Mø, «Miss You» med Cashmere Cat og Tory Lanez og sist med låta «Worry No More» feat. Santigold og Lil Yachty, som har spredt god sommerfølelse i kalde vinterkropper.

Diplo viste seg som en fremoverlent produsent verdt å merke seg allerede i 2004 med MiAs mixtape «Piracy funds terrorism vol. 1», og han har ikke sett seg tilbake siden. Som produsent slo han for alvor igjennom med Major Lazer- produserte «Paper Planes» av nevnte MIA, og han har samarbeidet med storheter som Beyoncé, Madonna, Robyn, Justin Bieber og Drake. Diplo blander musikksjangre med største selvfølge, og hans kjærlighet for jamaicansk dancehall, world music og beats har gjort ham til så mye mer enn en «typisk» EDM-dj.

Mest kjent er Diplo likevel fra den elektroniske dance-trioen Major Lazer, som bokstavelig talt har revolusjonert fester verden over med heftige beats, fengende hiter, grove moves og en helt egen egenskap til å forstå hva som skal til for å få gulvet til å koke. Deres «Lean On» feat. Mø fra 2015 ble verdens mest strømmede låt, og har i dag over over 2 milliarder visninger på Youtube. Hans samarbeid med Skrillex under navnet Jack Ü ble også en kjempesuksess, og deres «Where Are ü Now» feat. Justin Bieber gikk stort sett på repeat verden over det samme året.

For Slottsfjellere er slett ikke Diplo et ukjent navn. Sist han besøkte Tønsberg var i 2014 - da han nærmest løftet taket av Kastellnatt. Nå føles helt rett at han returnerer som headliner på fjellet, og som en ekstra bonus er vi stolte av å annonsere at han tar med seg selveste Mø som gjesteartist!

Uansett om du foretrekker ham som Major Lazer, produsent, rapper eller som Jack Ü, kan vi garantere at vi nok får se forskjellige sider av Diplo når han inntar fjellet i sommer. Det er bare å begynne og studere dansemovsa til Diplo og Mø i « Get it right»- videoen.