Etter tre album, hundrevis av konserter, festivaler og mil tilbakelagt på kryss og tvers i Norge takker Comet Kid, et av landets mest respekterte og populære band for seg med avslutningskonsert på Rockefeller og en siste singel.

Låta er ute i morgen, men du får en eksklusiv førlytt her på Musikknyheter.no

– Like A Storm er en hymne til kjærligheten, som kan være like skrøpelig som den kan være sterk! Den er seksuell samtidig som den er lidenskapelig! Like A Storm forteller en enkel historie om to sjeler som møttes plutselig uforventet og tilbringer en natt sammen. En natt som viste seg å skulle bli et liv. For er det ikke ofte sånn, når man minst venter det så treffes man hardt og brutalt av kjærligheten, stormen, løftes opp og ingenting er det samme igjen når stormen har lagt seg, forteller vokalist Andreas Kjøll til Musikknyheter.no

– Comet Kid har vært litt som i den teksten, utrolig lidenskapelig og heftig hele veien. Men romantikken tok litt slutt så vi avslutter på Rockefeller med et show som på en måte blir vår siste kjærlighetserklæring! Et smell av et show! Og selvfølgelig blir det en deilig fest etterpå, lover Kjøll.Rockefeller fredag 25. mai.