Two Door Cinema Club kommer til Tønsberg i sommer. Bandet er selve beviset på at indiepopen ikke er død, og er kort fortalt en av sjangerens store suksesshistorier. De skapte svært god stemning på fjellet i 2011. Nå kommer trioen tilbake med ny, deilig elektropop i bagasjen!

Det hele begynte med en drøm om å kunne leve som musikere. Two Door Cinema Club slapp EPen «Four Words To Stand On» i 2008, og bandmedlemmene Alex Trimble, Sam Halliday og Kevin Baird droppet ut av skolen for å satse på musikken. Drømmen ble til virkelighet med album som «Tourist History» (2010) og «Beacon» fra 2012 og trioen signerte med det franske labelet Kitsuné (som blant annet kan skryte av å ha artister som Phoenix, Foals og Cut Copy i stallen). Two Door Cinema Club vant Choice Music Prize for «Irish Album of the Year» i 2010 og fikk raskt rykte på seg til å være et forrykende liveband med flust av fengende singler i bagasjen.

Slottsfjellere husker kanskje da bandet spilte som unge og lovende på Tårnlunden i 2011. Da skrev blant annet Musikknyheter at: «Området var overfylt med festglade mennesker som danset og sang, var i generelt godt humør, og kunne alle låtene på rams, til bandets store begeistring. Bandet virket også mer selvsikre på scenen enn tidligere. De var ekstremt velspilte, lyden var klokkeklar og kjemien med publikum satt», og ga konserten 9/10.

Der en rekke indieband har forsvunnet på radaren de siste årene, har Two Door Cinema Club holdt det gående, og da de slapp albumet «Gameshow» i 2016, viste de at det er massevis av krutt igjen. Bandet har lovet oss ny musikk i år, og vi kan nesten ikke vente til de igjen skal spre fengende toner utover fjellet.Two Door Cinema Club spiller lørdag 21. juli.