Jonas Alaska slo ned som et lynnedslag i Norsk pop i 2011 med debutplata si, og har siden etablert seg som en av våre mest solide låtskrivere og artister. Han har gitt ut fire plater med ganske forskjellige uttrykk og produsenter, og vi snakker mye om akkurat dette og forskjellige innfallsvinkler til det å skrive låter. Denne episoden ble spilt inn samme dag som hans siste album, "Fear is a Demon" kom ut i fjor høst som er den første platen han har produsert selv. I tillegg til dette snakker vi om skating, Dylan, Martingitarer og mye annet.
I samarbeid med Rubicon og Musikknyheter.no har podcasten «Kan du skru ned litt?» fått god mottakelse, og sesong 2 er allerede godt i gang. Podcasten er av og med musiker Øyvind Blomstrøm og handler om verdens feteste instrument - selvfølgelig gitar! Musikknyheter.no gir deg eksklusive smakebiter fra fra de kommende episodene!

Øyvind Blomstrøm har spilt i El Cuero siden 2006, men sluttet der for en liten tid tilbake. Han har spilt fast med Monica Heldal og Odd Nordstoga de siste 4-5 årene, samt spilt med Ingebjørg Bratland, Morten Abel og Ola Kvernberg blant mange andre. I tillegg til å være gitarist har han også produsert de fire siste platene til Bare Egil Band, og Monica Heldals forrige plate sammen med Cato Salsa Thomassen.

Du kan abonnere på podcasten på acast eller iTunes